mesevonal workshopok

***A WORKSHOPOK JELENLEG A JÁRVÁNYHELYZET MIATT SZÜNETELNEK.***Minden évszaknak és hónapnak megvan a saját üzenete. Ezekre hangolódunk a mesék, a mítoszok és a csillagképek segítségével. A coaching eszközök pedig segítenek abban, hogy a természet körforgásának üzenetét tudatosan alkalmazni tudd a mindennapokban.

 

A workshopok felnőtteknek szólnak.

A csoportlétszám maximum 8 fő.

Témától függően a workshop része lehet az alkotás (montázs, festés stb.) Ehhez művészi előképzettség egyáltalán nem szükséges!

A helyszín Székesfehérvár belvárosának közelében található.

2019. szeptember 24. 17.00–20.00

A Szűz csillagkép üzenete

A Szűz csillagkép üzenete

A szeptember az első őszi hónap, és a napsütéses augusztus után arra figyelmeztet: „Készülj a télre!” A betakarítás és a megőrzés időszakát éljük ilyenkor, gyakorlati és lelki értelemben egyaránt. Nemcsak a mezőgazdaságban fontos, hogy mi volt a nyár termése, és mit viszünk magunkkal az őszbe és a télbe, hanem lelki értelemben is.

A Szűz csillagkép fontos üzeneteket közvetít és útmutatóul szolgál ebben az időszakban. Felhívja a figyelmet a rend fontosságára, az értékrendünkre és a természettel való kapcsolatra.

Ismerd meg az üzenetét, és tanuld meg, hogyan tudod beépíteni a mindenapjaidba!

Jelentkezési határidő: szeptember 17.

Díja: 7000 Ft/fő, amely tartalmazza a workshopon használt munkafüzetet és egyéb eszközöket.

Helyszín: Székesfehérvár belvárosának közelében

2019. szeptember 28. 16.00–19.00

A szétválogatás művészete

Mesevonal workshop A szétválogatás művészete

„Rend a lelke mindennek” – lehetne akár Hamupipőke egyik jelmondata. Ő az a mesehős, aki szorgalmasan dolgozik, és végül valóra válnak az álmai, teljesülnek a kívánságai.

Gyere, és készíts egy emlékeztetőt magadnak a céljaidról és az álmaidról! Hiszen az egyik legjobb módja, hogy elérd a céljaidat, ha folyamatosan szem előtt tartod őket. Így ki tudod válogatni, mi az, ami a céljaid felé vezet.

Jelentkezési határidő: szeptember 20.

Díja: 5000 Ft/fő, amely tartalmazza az alkotáshoz használt eszközöket és anyagokat.

Helyszín: Székesfehérvár belvárosának közelében