Szeretnéd, hogy az évednek és a mindennapjaidnak legyen egy olyan ritmusa, amiben te is jól érzed magad? Ahogy fordul az évkerék, minden évszak és hónap elérkezik a saját üzenetével. Ezekre segítenek ráhangolódni a mesék, a mítoszok és a csillagképek üzenetei is.

 

Mesés útmutatók az évkörhöz

Online, a saját tempódban haladhatsz

Témától függően online workshop szerű elemei is lesznek a “kurzusnak”, ezek része lehet az alkotás (montázs, festés stb.) Ehhez művészi előképzettség egyáltalán nem szükséges!

Nyomtatható és kitölthető sablonok, segédanyagok

2021. március 6-31.

Március – A tavaszi áradás üzenete: Kapcsolódj az érzelmeiddel, és készülj a lelki újjászületésre!

Amikor ébred a természet, és javában tart az olvadás, sokszor már türelmetlenül várjuk a tavasz igazi eljövetelét. Előtte azonban még ott a készülődés, elég csak a húsvétot megelőző böjtre gondolni, ami egy testi-lelki nagytakarításnak is megfeleltethető. A Halak csillagkép azt üzeni ilyenkor: „Nézd meg, mi az, amivel egységben tudsz lenni! Kapcsolódj az érzelmeiddel!”

Ehhez kapsz e-mailben útmutatót hetente, az aktuális csillagképek üzenetével, a hónap jellegzetességeinek és a hozzá kapcsolódó lelki történések kiemelésével. Ebben a hónapban a mesebeli sellők segítségével fogunk az egység, az áramlás és az érzelmek témáira hangolódni. Szó lesz például a gondolkodás és az érzelmek kapcsolatáról, és központi szerepet fog kapni a víz szimbóluma is. Sőt, a hónap során a sellők titokzatos szigetére is ellátogathatsz, akiknek fontos üzenetük lesz számodra.

Március a kikelet hónapja a természetben, készülj te is a lelki megújulásra!

Jelentkezz, és építsd be tudatosan a természet ritmusát a mindennapjaidba!

Jelentkezési határidő: 2021. március 4.

A jelentkezés módja: Kattints a fenti gombra, vagy írj a mesevonal@mesevonal.hu e-mail címre

Díja: 4990 Ft (március hónap)

A fizetés módja: átutalás

Helyszín: online (e-mail)

2019. szeptember 28. 16.00–19.00

A szétválogatás művészete

Mesevonal workshop A szétválogatás művészete

„Rend a lelke mindennek” – lehetne akár Hamupipőke egyik jelmondata. Ő az a mesehős, aki szorgalmasan dolgozik, és végül valóra válnak az álmai, teljesülnek a kívánságai.

Gyere, és készíts egy emlékeztetőt magadnak a céljaidról és az álmaidról! Hiszen az egyik legjobb módja, hogy elérd a céljaidat, ha folyamatosan szem előtt tartod őket. Így ki tudod válogatni, mi az, ami a céljaid felé vezet.

Jelentkezési határidő: szeptember 20.

Díja: 5000 Ft/fő, amely tartalmazza az alkotáshoz használt eszközöket és anyagokat.

Helyszín: Székesfehérvár belvárosának közelében