Szeretnéd, hogy az évednek és a mindennapjaidnak legyen egy olyan ritmusa, amiben te is jól érzed magad? Ahogy fordul az évkerék, minden évszak és hónap elérkezik a saját üzenetével. Ezekre segítenek ráhangolódni a mesék, a mítoszok és a csillagképek üzenetei is.

 

Mesés útmutatók az évkörhöz

Online, a saját tempódban haladhatsz

Témától függően online workshop szerű elemei is lesznek a “kurzusnak”, ezek része lehet az alkotás (montázs, festés stb.) Ehhez művészi előképzettség egyáltalán nem szükséges!

Nyomtatható és kitölthető sablonok, segédanyagok

2021. január 14–31.

Január – Az alvó természet üzenete: találj rá és fókuszálj az álmaidra!

Az ünnepek utáni időszak sokszor szürke, kissé talán komor is szokott lenni. Nagyon jó ilyenkor a Nyilas csillagkép üzenetét feleleveníteni: „Vedd célba, amire az adventi időszakban rátaláltál, törődj az álmaiddal, és most ezeket helyezd a fókuszba!”

Ehhez kapsz e-mailben útmutatót hetente, kezdve az aktuális csillagképek üzenetével, a hónap jellegzetességeinek és a hozzá kapcsolódó lelki történések kiemelésével. Majd pedig megismerhetsz egy nagy népszerűségnek örvendő gyakorlatot, amelynek a segítségével könnyedén felismerheted, hogy melyek azok az álmok és célok, amelyek valóban fontosak a számodra. Ezután pedig egy részletes útmutató segítségével elkészítheted a saját álomtábládat, hogy nap mint nap fókuszban tudd tartani a céljaidat. Sőt, a hónap során a mesebeli bölcs erdei anyó kunyhójába is bepillanthatsz, akinek fontos üzenete lesz számodra.

Januárban alszik a természet, fókuszálj ilyenkor te is az álmaidra!

Jelentkezz, és építsd be tudatosan a természet ritmusát a mindennapjaidba!

Jelentkezési határidő: 2021. január 13.

A jelentkezés módja: Kattints a fenti gombra, vagy írj a mesevonal@mesevonal.hu e-mail címre

Díja: 4990 Ft (január hónap)

A fizetés módja: átutalás

Helyszín: online (e-mail)

2019. szeptember 28. 16.00–19.00

A szétválogatás művészete

Mesevonal workshop A szétválogatás művészete

„Rend a lelke mindennek” – lehetne akár Hamupipőke egyik jelmondata. Ő az a mesehős, aki szorgalmasan dolgozik, és végül valóra válnak az álmai, teljesülnek a kívánságai.

Gyere, és készíts egy emlékeztetőt magadnak a céljaidról és az álmaidról! Hiszen az egyik legjobb módja, hogy elérd a céljaidat, ha folyamatosan szem előtt tartod őket. Így ki tudod válogatni, mi az, ami a céljaid felé vezet.

Jelentkezési határidő: szeptember 20.

Díja: 5000 Ft/fő, amely tartalmazza az alkotáshoz használt eszközöket és anyagokat.

Helyszín: Székesfehérvár belvárosának közelében