Fizetési, szállítási és számlázási információk

Fizetési módok Magyarország területén

 
Online bankkártyás fizetés (Barion)
 
A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amelynek a segítségével kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni. Ennél a fizetési módnál a bankkártya adatok (kártyaszám, lejárati dátum, CVC kód) és az e-mail cím megadása szükséges.
 
Az alábbi bankkártyákkal lehetséges az online bankkártyás fizetés:
Mastercard, Maestro, Visa, Electron, Amex
 
Átutalás
 
Amennyiben a banki átutalást választod, a megrendelés elküldése után a rendelést megerősítő e-mail tartalmazni fogja az átutaláshoz szükséges adatokat. A számlát az utalás beérkezését követően 2 napon belül állítom ki és küldöm el a rendelés során megadott e-mail címre.
 
Előre utalás esetén az utaláshoz szükséges banki adatok:
Kedvezményezett neve – Májer Ágnes e. v. 
Bank neve – OTP
Számlaszám – 11773360-20357823
Közlemény – itt a kapott rendelési azonosítót tüntesd fel!
 
Utánvét
 
Ha a termék kézhezvételekor szeretnéd kiegyenlíteni a rendelés összegét, a GLS futárszolgálattal történő házhoz szállítás és a Székesfehérváron történő személyes átvétel esetén van erre lehetőséged. 
 

Szállítási módok Magyarország területén

 
Házhozszállítás GLS futárszolgálattal előre utalás és online bankkártyás fizetés esetén – bruttó 1390 Ft
 
Házhozszállítás GLS futárszolgálattal utánvét esetén – bruttó 1990 Ft
 
A csomag érkezése Magyarország területén a rendelés visszaigazolásától számítva előreláthatólag 2-3 munkanapon belül várható. A szállítás munkanapokon 8 és 17 óra között történik.
 
Személyes átvétel előre egyeztetett időpontban a rendelés visszaigazolásától számítva 3 munkanapon belül Székesfehérvár területén lehetséges – 0 Ft