Dokumentum helye

Dokumentum helye

Jelentkezés konzultációra

Írj a weboldal Kapcsolat oldalán vagy a mesevonal@mesevonal.hu e-mail címre.

Mi történik, miután felveszed velem a kapcsolatot?

Egyeztetünk időpontot, majd a fizetési adatokat megkapod e-mailben. Fizetésre átutalással vagy Barionnal van lehetőség. Átutalásnál a fizetési határidő 3 nap, ezt követően a helyedet másnak adom át.

A konzultációk:

A személyes konzultáció Székesfehérvár belvárosában történik. Ennek díja: 9000 Forint/60 perc.

A konzultáció megrendelése esetén a szerződéskötés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 4. § (10) bekezdése alapján történik meg és Májer Ágnes e.v.-val kötöd meg.  (8000 Székesfehérvár, Palotai út 67. 3/12., adószám: 55401535-1-27)

Fiatal korúak esetében:

A 18. évét még be nem töltött személyek egyik szülőjének (legalább az egyiknek) írásban kell nyilatkoznia arról, hogy beleegyezik a konzultációba. Ehhez küldök neked egy beleegyező nyilatkozatot, amelyet kitöltve e-mailben vissza tudtok küldeni.

Mi történik, ha az időpont mégsem megfelelő neked?

Akkor legalább 5 órával a konzultáció megkezdése előtt jelezd e-mailben vagy telefonon, és megbeszélünk egy másik időpontot.

Mi történik, ha lekésed a kezdés időpontját?

A konzultációt pontosan kezdem, és pontosan fejezem be. Ha késtél, akkor annyival rövidebb lesz a konzultáció. Ha nem így tennék, az utánad következő ügyfelem konzultációja is csúszna, ez pedig nem lenne igazságos vele szemben.

Jelentkezés workshopra és kurzusra

A weboldalon történő jelentkezéssel kijelented, hogy jelen ÁSZF és a weboldalon közzétett Adatkezelési tájékoztató feltételeit megismerted és elfogadod, az adatkezelésekhez hozzájárulsz.

A jelentkezések során köteles vagy saját, valós adataid megadni. A jelentkezés során megadott valótlan vagy más személyhez köthető adatok esetén a létrejövő elektronikus szerződés semmis. Szolgáltató kizárja felelősségét, amennyiben Felhasználó más nevében, más személy adataival veszi igénybe szolgáltatásait.

Az e-mailben történő jelentkezés után kapsz egy visszaigazoló e-mailt, melyben olvashatod a bankszámlaszámot, amelyre utalhatod a workshop vagy kurzus árát.

Mi történik, ha lemondod a jelentkezést?

Ha a workshop megkezdése előtt 1 héttel, a kurzus megkezdése előtt 2 nappal, vagy korábban lemondod a jelentkezést, akkor az árat visszatérítem. Azonban ha workshop esetén 3 nappal, vagy annál kevesebbel korábban mondod le, akkor az összeget már csak 50 százalékban tudom visszatéríteni.

A megrendelések elküldésével tudomásul veszed, hogy a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. § (1) bekezdés i) és m) pontja alapján a workshop vagy a kurzus megkezdésének időpontjától elveszíted a szerződéstől való elállási jogodat.